Nieuws

 


Een nieuwe leeslijn: Verhalenrijk

Schitterende boeken van Christofoor voor beginnende lezers! 

Verhalenrijk: in de boekwinkel en op school
De boeken van Verhalenrijk zijn met veel liefde op maat geschreven, prachtig geïllustreerd en hebben natuur als gouden draad. De eerste twee winterboeken voor klas 1/groep 3 zijn net verschenen: Daar komt de winter en Koen in de kou.
Elk volgend seizoen verschijnen er meer boeken van mijn hand, in opklimmend leesniveau, allemaal vol kleur. Voor thuis en in de klas! Kinderen kunnen kiezen uit fantasie en informatief met veel doe-dingen. 

Daar komt de winter is een informatief boek om je al (samen)lezend en experimenterend met elkaar te verwonderen over wat de winter brengt.

Tijdens zijn avonturen in Koen in de kou komt Koen de eekhoorn te weten hoe zijn vriendjes leven als Koning Winter in het bos regeert. En gelukkig helpen ze hem als hij in de knoei komt!

verschenen november 2022

Koen in de kou


Daar komt de winter
 

 

 

 

Nieuw toneellezenboek:

De dierenhelden

Manda en Rafi zijn dierenhelden, want ze helpen alle dieren in nood! Ze beleven spannende avonturen. Op een dag willen ze een jong haasje redden dat vlak bij de rivier ligt. Op de dijk mogen ze niet verder, want het water stijgt en alles zal onderlopen. Maar de kinderen glippen onder het rood-witte lint door...

Je kunt dit verhaal hardop lezen, samen met iemand anders. Kies je rol en roep of fluister, snauw of praat deftig, blaf of krijs. Zo is het net alsof je er zelf bij bent!Ik heb dit boek met heel veel plezier geschreven, want ik ben dol op dieren, vooral de dieren in het wild. Ik woon op een boerderij in een natuurgebied, vlak bij een rivier. Nog niet zo lang geleden overstroomde die... net als de rivier van Manda en Rafi. 
Een foto van de overstroming staat achterin het boek!


AVI M5

 

De dierenhelden

 

Powered by webXpress