Lekker gek!Omslag Tante Oep


De tante van Djolo is dol op koken. Hield ze het nou maar gewoon bij hutspot met worst, dan ging er misschien niet zo gek veel mis.
Maar tante Oep probeert voortdurend nieuwe recepten te bedenken! Spaghetti met spruitjesprut ... gebakken levertjes met paardenbloemsaus ...
Op een dag besluit tante Oep om een kookboek te schrijven. Ze gaat daarvoor op wereldreis en Djolo moet met haar mee!

 

9+

AVI E6              

Tekeningen: Helen van Vliet

Uitgever: Zwijsen

ISBN: 978-90-276-7465-4

Dit boek is rechtstreeks bij Monique zelf te bestellen voor € 12,75 (excl. verzendkosten)Omslag Circus Dibbus


Circus Dibbus bestaat drie jaar! Daarom wil directeur Tartufo een nummer met drie echte varkens. Poppa droomt ervan een eigen nummer te hebben, maar ze mag alleen klusjes doen. Op een dag maakt ze kennis met Mitte Kon Fitte, die haar magische kauwgum geeft. Dan kan ze iets heel bijzonders... Samen met de varkens het oude paard Hiha oefent Poppa in het geheim op een prachtig nummer. Maar dan dreigt alles mis te lopen!

 

7+

AVI --             

Tekeningen: Charles Michels

Uitgever: Minjon

ISBN: 978-90-821963-1-3Omslag Foute boel


Max woont met zijn opa in rommelwinkel Trammelant. Vaste klant is meneer Woeps. Meneer Woeps zegt dat hij een tovenaar is. Max helpt hem steeds een beetje, zodat meneer Woeps denkt dat hij echt tovert. Op een dag vertelt meneer Woeps dat hij 200 jaar wordt. Max verzint een toverfeest. Dan is het foute boel... meneer Woeps heeft echt getoverd!!

Komt alles nog goed?

 


7+

AVI --             

Tekeningen: Annemarie Vermaak

Uitgever: Minjon

ISBN: 978-90-821963-0-6

Powered by webXpress